Beeld & Geluid

Sonos installeren, Bose installeren, Hifi installatie, Slechte wifi, Tv storing, Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Malden,  Wat kost een Elektricien per uur? Mobiel 06 166 131 64

Installeren beeld en geluid!


Elektroperfect is expert in beeld en geluid oplossingen.

Met alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn betreft audiostreaming als Sonos en online diensten als Netfllix gaan er helaas ook vaak problemen gepaard.


Wij hebben jaren ervaring en voorzien u graag van advies en de best passende installatie zodat u zorgeloos kunt genieten van de beste beeld en geluidskwaliteit.

Wij zijn merk-onafhankelijk maar wel in staat om alle bekende merken te leveren in beeld en geluid. Denk hierbij aan LG, Samsung, Bose, Sonos, HEOS etc. De reden dat wij ons niet aan een bepaald merk vasthouden is simpel, afhankelijk van uw behoefte willen wij het best passende merk en de perfecte oplossing bieden.


Service staat hier dan ook hoog in het vaandel, doordat wij met alle zorg deze oplossingen voor u samenstellen en installeren leveren wij ook de service die hier bij hoort. Geen vervelende telefoontjes met providers of grote webshops maar een snelle communicatie en snelle service van een bekwame partij.


Heeft u problemen met het instaleren van beeld en geluid! Wilt u vooraf de installatie prijzen weten?


Neem vrijblijvend contact met ons op. 


U kunt ons bellen of een e-mail sturen.

Mobiel 06 166 131 64 I Contact